My weekend in pictures Min fredag började med en Carlos Ruiz Zafon-tur genom Barcelona tillsammans med dessa två, Camilla och Lisa, från Åland. Jag tog med dem runt till olika platser som finns med i boken Vindens skugga och det blev en fin vandring genom de gotiska kvarterens slingrande gränder. Sedan på kvällen låg jag i soffa och tittade på Grammisgalan på SVT- flow ( Åh, vad Gina är bra programledare) och bara tog det lugnt. Det var så skönt att bara ligga där och slötitta på tv och jag kan inte minnas när jag gjorde det senast. Vad viktig sådan tid är. Tiden när man inte gör någonting. Följande morgon vaknade vi till solsken och 18 grader varmt i skuggan. Så ljuvligt och så här glada blev vi! Jag gick sedan på ett yogapass och därefter satt Edu och jag på en uteservering och solade medan Juni sov. På kvällen fortsatte vi med att inte göra någonting. Bara äta och sova. Så blev det söndag och vi bestämde oss för att promenera till Edus mamma på andra sidan stan. Det tog ungefär 1,5 tim.Vi var bjudna dit på lunch eftersom Edus bror Sergi nyligen fyllt år. Tyvärr fastnade han inte på bild, Men tårtan och Nuria gjorde det i all fall. 

Sedan pratade vi, åt, drack och avnjöt lunchen som varade i flera timmar, som den alltid gör här! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s