Instagram för Ving

lizlindvalll_presentation-2

 

Hej på er! Denna vecka kan ni som har instagram följa mig på instagramkontot: vingresor. Från och med i dag och en vecka framåt lägger jag upp bilder från Barcelona och delar med mig av mina bästa tips.

Ni som är på väg till stan kan även hitta min längre guide på deras hemsida. Den guiden uppdaterar jag varje månad med bilder och nya tips på restauranger och aktiviteter. Så spana in den om ni är på väg till stan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s