Home sweet home

IMG_8719

En del av er har undrat var jag bor när jag är hemma på Åland. Så här ser huset ut. Mitt barndomshem i Lemström. Det är en speciell känsla att befinna sig i ett hus där man känner till varenda lite detalj och allt; doften, hur träet knarrar när man går ner för trappan, ljudet av frysen…allt känns hemma.

IMG_8713

Häromkvällen satt jag på balkongen och bara tittade i flera timmar på grönskan och lyssnade till alla fåglar som sjöng. IMG_8718

Ni som följt mig länge här på bloggen vet ju att jag älskar vitsippor och efter ett tag gick jag ut med kameran och försökte fånga dem på bild.

IMG_8714Jag ville bara dyka ner i vitsippshavet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s