Thursday list

Bild 2014-05-15 kl. 08.49

Vad har du på dig? 

En blommig klänning som är superskön och stretchig. Det har blivit min favoritklänning de senaste månaderna.

Hur mår du? 

Jag tror jag börjar bli bättre, även om det fortfarande tar riktigt ont i bihålorna när jag böjer ner huvudet. Men den här tiden på året är det svårt att veta om jag nyser av pollen eller förkylningsbaciller.

Vad önskar du just nu? 

Lugn och ro i själen.

Vad log du senast åt? 

Det här youtube-klippet när skådespelaren Anthony Hopkins för första gången får höra den vals han skrev för många, många år sedan. Så vackert:

Vad grät du senast åt? 

– Min otillräcklighet. Att min trötthet just nu gör att jag inte riktigt har kontroll över min tillvaro och det skrämmer mig. Häromdagen blev en sak riktigt fel och då blev jag på allvar orolig över hur grötig jag är i huvudet. Nu har jag bestämt mig för att så fort som möjligt få klart det jag måste göra och sedan bara vila.

Vad läser du just nu? 

313975

”Innan du föder” av Anna Wilsby. Fina Anna skickade den till mig på posten och det är den bästa bok jag har läst hittills om förlossningsföreberedelser, andning och graviditet. Om någon är i samma situation som jag så rekommenderar jag den verkligen. Råden är konkreta och till den finns en dvd-skiva som hjälper dig att öva på andningen och avslappning.

Vem sov du senast med?  

Edu så klart. Och nu när jag ligger ensam på nätterna och inte kan sova, så låtsas jag att han är här.

Senaste sedda film? 

Blue_Is_The_Warmest_Color_2

”Blue is the warmest color”. En helt underbar fransk film om Adéle som söker sin plats i livet, både när det gäller kärlek och jobb. Den är så vackert gjord och skådespelarinsatserna är fantastiska. Förresten grät jag också när jag såg den. På slutet när det både var vackert och sorgligt på en och samma gång.

Vem var det som senast ringde dig? 

img_7967

Heidi.

Senaste inkomna 3 sms?

”Carino descansa y mañana hablamos. Te quiero!”

”Alltid!”

”Hur mår du i dag darling?”

Vem skrev åt dig senast på Facebooks-chatten? 

En person som jag vill intervjua och som tackade ja.

Dagens bästa 

Att solen lyser ute och bebisen sparkar som bara den där inuti magen.

 

 

One thought on “Thursday list

  1. Hej gulle, jag har mailat dig på din hotmail. Ibland hamnar mina mail i skräpposten så jag ville bara säga det så det inte kommer bort. Men det är inget brådskande så bli inte stressad! Puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s