Glad påsk!

Glad påsk! Jag hoppas ni alla har det riktigt skönt. Denna påsk gör jag väldigt lite för ovanlighetens skull. Edu och jag är mest bara hemma och vi har inte ens någon på besök. Vi sover ganska sent på morgonen och tar väldigt lång tid på oss att fundera ut vad vi ska göra under dagen och äta till lunch och middag. Det är skönt.

2013

bild991

img_1560

bild102

Finaste Carro skulle dock gärna få vara här och slappa och hänga med oss. De gjorde hon i fjol och jag minns att vi hade så sköna dagar. Bland annat for vi ut och fiskade med Edus båt och Carro fick en liten fisk.

2012

pa778skennu

Året före det firade jag påsk hemma med hela familjen på Enklinge. Så här fint hade mamma dukat upp bordet. I år är även alla där och jag får rapporter med jämna mellanrum med bilder och textmeddelanden. Den bästa bilden är den här:

bild-13

av Olle i går morse när han fick en jättestor lax på sitt spö. Jag blir så glad när jag ser den här bilden och kan inte sluta le. En sådan ren lycka! Jag önskar jag kunde teletransportera mig dit på direkten. Bums!

2011

dsc02861

2011 bodde jag fortfarande hemma på Torggatan och hade det riktigt påskfint med ris och allt. Det känns som länge sedan nu.

2010

pannan10_1

langfred15_0 timthumb.con

Ännu längre sedan var det som Heidi bodde i Oslo. Påsken 2010 var jag där på besök och  jag minns att det var så där klart och skönt i luften som det bara kan vara i Norge. Som om man andas in Vicks blå. Heidi lagade finsk påskmat och vi eldade i öppna spisen i hennes fina Norge-lägenhet.

Tänk vad livet ändras, slår kullerbyttor, utvecklas, går fram och bak, runt i cirklar och ibland gör höga skutt. Det är så fint tycker jag. Bara dem jag tycker om lever, mår bra och har det gott.

2 thoughts on “Glad påsk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s