Sunny, sunny, sunny

Det har regnat här i över en vecka, men i lördags kom värmen och solen tillbaka. Nästan hela helgen tillbringade jag därför på stranden med böcker, Edu och min kamera. Jag älskar att sitta i skuggan och känna värmen, titta på alla människor runt omkring och ta en kaffe på någon uteservering. Det är ju något med solen som får en att koppla av. Jag glömde bort allt som hade att göra med jobb och bekymmer. Och det härliga var att även se hur andra människor gjorde det. Leenden överallt och avslappnade axlar.

När vi sedan åkte hem med metron och jag såg alla röda skuldror, ben och näsor blev jag ännu mer övertygad om att skuggan är det allra bästa stället för mig. Ni som är på väg ner hit, se den här filmen från svenska strålsäkerhetsmyndigheten. Jag såg den häromdagen och eftersom den utspelar sig i Barcelona gick den rakt in.

Och för er andra där hemma. Jag hoppas bilderna ska sprida lite skön energi till er. Ha en fin tisdag allihop! IMG_8275IMG_8277IMG_8280IMG_8268IMG_8276IMG_8278IMG_8271IMG_8251 IMG_8247

IMG_8254 IMG_8245

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s