Back in Barcelona

bild-9

Nu är jag återigen tillbaka i Barcelona och solen lyser så varmt och fint. Det är konstigt men jag börjar faktiskt vänja mig nu, att hoppa mellan olika världar som jag gör. Men det tar alltid någon dag att landa på vardera ställe, så jag försöker tillåta mig själv att göra det. Ta det lite lugnare första eller andra dagen. Gå lite långsammare, ta en längre kaffepaus än vanligt, sova till åtta istället för till sju, gå och lägga mig en timme tidigare, äta bra och gott och inte anklaga mig själv för att inte allt blir gjort på dagens att-göra-lista.

Och vet ni, i dag är det fredag och då får man vara extra snäll mot sig själv.

4 thoughts on “Back in Barcelona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s