Classical radio music

Image

Jag har en riktig maraton-skrivar-dag i dag. Jag var uppe redan klockan sex i morse för att sätta igång. Det känns som om det är slutspurten nu inför jul.

Mest av allt lyssnar jag på julsånger just nu, men när jag skriver behöver jag musik utan ord. Ibland tycker jag det kan vara svårt att veta vad jag ska söka efter för musik på Spotify, men nu har jag till min stora glädje hittat bästa radiokanalen. Det är BBC3 som sänder skön, klassisk musik hela dagen att skriva och arbeta till. De pratar dessutom väldigt lite mellan musikstyckena. Bara en lugn brittisk röst kommenterar emellanåt vad de just spelat.

Här hittar ni radiokanalen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s