Wensday list

IMG_8840

Hej! Vad gör du? – Jag har precis just kommit hem. Det är onsdag eftermiddag. Jag har haft ganska hektiskt den senaste tiden i och med min spanska kurs. I morse steg jag upp tidigt och skrev två artiklar, hann facetajma lite med Åsa, åkte till kursen och lärde mig ännu en spansk verbform och sitter nu hemma framför datorn och kämpar med tredje artikeln för dagen.

Hur ser du ut just nu?

Bild 2013-11-06 kl. 15.36

Vad är det bästa med onsdagar?

– Att alla börjar vara lite mer avslappnade, eftersom det inte är så långt kvar till helgen. Jag tänker fortfarande på onsdagkväll som lill-lördag. Man får börja vara lite helgbusig…stanna uppe lite längre på kvällen och äta något lite lyxigare till middag. Kanske titta på en film.

liz6

Nämn tre saker du längtar till

1. Om en och en halv vecka åker jag och Edu iväg till Madrid och sedan vidare till vindistriktet Ribera del Duero. Vi ska fortsätta vår gourmet-resa som vi blev tvungna att avbruta när jag blev sjuk. Det vattnas i munnen på mig redan…

2. Påföljande vecka, alltså sista veckan i november åker jag hem till Norden för att jobba, krama på vänner och familj och fira lilla-jul. Det är så många av er som jag saknar och längtar så efter att träffa.

3. Vi ska hålla flera luciakonserter här runt om i Barcelona med kören den 13 och 14 december och jag tycker det ska bli så spännande att se hur spanjorerna uppfattar och tar till sig våra lucia-traditioner. Dessutom älskar jag att sjunga natten går tunga fjät, doften av stearinljus och äta lussebullar.

Nämn tre saker du oroar dig över

1. Att bli allvarligt sjuk eller att någon jag tycker om ska bli det.

2. Att mitt företag ska sluta fungera, även om det går helt bra nu.

3. Att ta fel beslut i livet.

Vad önskar du dig?

– Mer tid.

Vad ska du göra i helgen?

– Jag har faktiskt inga planer och det känns jätteskönt. Kanske går vi ut och äter eller på bio på fredagkväll. Kanske sover jag jättelänge på lördag morgon.

Något råd till alla där ute?

– Var lite snällare mot er själva. Ni är inte så tokiga.

 

Listan kommer från Niotillfem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s