My week in Instagram

bild(350)

Här kommer en liten titt på hur förra veckan såg ut sett ur min Instagram. Vill du följa mig där heter jag liztigt.

Jag är väldigt inne på smoothies just nu. Denna vitamin-kick drink gör jag med vanlig naturell yogurt, banan, ingefära, vanilj och gurkmeja. Ja, gurkmeja. Det är super bra för immunförsvaret sägs det och riktigt gott!

bild(351)

En kväll hade vi Maria och Javi på besök. Jag lagade en typisk svensk middag till dem med kantarelltoast till förrätt och köttgryta till varmrätt. Javi älskar nämligen Sverige.

bild(352)

I fredagskväll var det så varmt och skönt att jag och Edu satt ute hela kvällen på kvarterskrogen och åt tapas. Mmmm…

bild(353)

Det här är den gamla marknaden i el Born som de nu gjort till museum. Jag sprang bara in och tittade en sväng med har bestämt mig för absolut gå dit igen och ta hela guidade turen. Det är så häftigt att under Barcelona ligger nästan en hel till stad. Nästan som Pompeij.

bild(354)

Jag har kunnat börja äta lite mer normal mat nu, men är fortfarande inne på fisk. Så milt och gott. Det här är Dorada med ugnsbakat potatis som Edu överraskade mig med en dag.

bild(355)

Söndag med en bok på stranden. bild(356)

Mina kanelbullar

bild(357)

Och matchen Barca-Madrid i lördagseftermiddag. Nästan hela Barcelona satt framför teven och tittade på matchen. Vi hittade ett skönt ställe bredvid oss, där man kunde sitta ute på trottoaren och titta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s