Group photo

IMG_3823

Igår träffade jag hela det här gänget här i Gracia där vi bor för att gå ut och äta middag på en restaurang som heter El Tossal, som jag verkligen kan rekommendera. Där serverar de tapas med lite originell touch och jag gillar att borden är runda. Det blir så mycket lättare att prata med alla då. Här är augusti den stora semestermånaden och alla hade kommit tillbaka från sina olika resor. Efter middagen tyckte vi att det behövdes ett gruppfoto.

Jag kunde varken äta eller dricka så mycket eftersom jag fortfarande är krasslig, men det var roligt ändå att komma ut, se folk och vara på gång igen. Till efterrätt vågade jag pröva på lite äppelkompott. Sedan blev det mycket politikprat och diskussioner kring ekonomin. Det är ofrånkomligt här nu när tiderna är så tuffa. Vid elva-tiden tackade jag för mig och begav mig hemåt. Imorse steg jag upp tidigt för att hinna jobba undan så mycket som möjligt innan helgen.

Hoppas ni alla har en fin fredag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s