Friday list

En bild på dig prick nu, på med webbkameran bara

Bild 2013-05-17 kl. 08.38 #3

Det absolut sorgligaste som hänt dig i år?

Jag är så lyckligt lottad för än så länge har det inte hänt mig något riktigt, riktigt sorgligt och jag hoppas det ska fortsätta så. Det enda som händer när man lever i två världar samtidigt är att det blir många hej då hela tiden och det tycker jag är sorgligt. Men det blir ju även många hej, så klart!

Det absolut roligaste som hände förra året?

Det här:

bild(220)

Senaste tre sms:en

”Puss! Sjukgymnast nu! Love!”

”På väg hem från fotokursen. Är du vaken?”

”Jag alkstar dig! Muack”

Aktuell obsession
musik: just idag, Janis Joplin- Summertime
tv-serie: Alla såg nu Sopranos för flera år sedan. Jag ser den nu och älskar den! Massor! Inne på säsong tre nu…
kläder: En brun ganska så lång kjol i silkigt material. Ska visa den för er någon dag.
mat: En tryffelost som jag köper från delikatessaffären på hörnet i närheten av jag bor. Den är fruktansvärt dyr, så ibland köper jag bara en bit och äter den riktigt, riktigt långsamt.

Drömkille/tjej:

Charmiga och omtänksamma som skrattar mycket och kramas ofta.

Bild från den senaste riktiga festen:

bild(222)

En spontan festkväll med Noemi. Vi skulle bara gå ut och ta en drink men blev ute hela natten och bara dansade, dansade och dansade….helt underbart härligt ju!

Ett jobb du inte kan tänka dig:

Jag tror inte det skulle passa mig att vara parkeringsvakt. Om någon kom fram till mig och sade ”snälla, jag är ju nästan på tid” så skulle jag tycka synd om dem och låta dem fara därifrån utan böter.

En (1) sak du stör dig på hos andra

Folk som måste trycka ner andra för att känna sig bättre själva.

En (1) dålig sida hos dig själv

Jag är väldigt disträ emellanåt. Om jag går runt och funderar på någonting blir jag så inne i det att jag kan glömma bort att jag på samma gång håller på med något annat. Det gör att jag lätt tappar glas i golvet, spiller ut kaffe, glömmer bort var jag lag en sak…;)

Bild på dig för exakt fyra år sen.

grekland

Jag och Heidi åkte i maj 2009 tilll Grekland en vecka. Och vilken skön semester! Den kan fortfarande värma mig när jag känner mig trött, frusen eller ledsen.

En maträtt du är sugen på just nu.

bruchetta

Bruchetta. Jag tror det får bli något sådant som en liten smakretare innan fredagsmiddagen.

Din plan för helgen?

Musikfestivalen Primera Sound 2013 har kört igång här i Barcelona och ikväll blir det flamenco mixat med house och videoinstallationer i Mercat de flors. I morgon hoppas jag på en liten utflykt, en god lång lunch och massa sol. På söndag vill jag bara ligga på stranden hela dagen, lyssna på podcasts och läsa bok. En lugn och skön helg helt enkelt.

Listan är lånad av Niotillfem.

Please use google translate to read my questions and answers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s