Inflower

maria-i-katalin-nosotras-1

I november 2011 fick min kompis Maria bröstcancer. Under behandlingen visste hon att håret skulle försvinna och provade därför olika peruker. Men det var inget för henne. Hon började istället använda olika sjalar, lärde sig hur man kan knyta dem på olika vis och prövade sig fram bland olika mönster och färger som hon tyckte att piggade upp hennes ansikte. Eftersom behandlingen varade länge och hon behövde olika sjalar för olika tillfällen frågade hon sin vän Katalin, som är designer, om hon kunde hjälpa henne att hitta den rätta stilen.

Idag har Maria avslutat sin behandling och nu bestämt sig att tillsammans med Katalin hjälpa kvinnor med cancer som tappar sitt hår. De har öppnat en webshop som heter Inflower med sjalar som ska passa alla huvudformer och är gjorda av naturmaterial. Det finns flera i diskreta mönster och enformade, men också de lite gladare och roligare för speciella tillfällen. Det bästa är att de på webben visar hur man knyter en sjal. Något jag själv tycker är jätteklurigt.

Just nu är sidan på spanska men i framtiden kommer den även att översättas till engelska.

Eftersom detta är en väldigt fin sak, ville jag på det här viset göra reklam för dem.

Här hittar ni deras websida.

My friend Maria have started a webshop with scarfs for women with cancer. You find it here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s