The Book Club and Knausgård

bild(173)

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av Knausgård och ”Min kamp”, men har varit nyfiken länge och valde därför del 1 som bokklubbsbok. Jag blev överraskad. Utan att nästan vetat om det har jag haft en negativ bild av honom. Jag trodde att han skulle vara rätt så kaxig, dryg och lite hemsk. Men istället upplevde jag honom både som ödmjuk och intressant och jag älskar hans språk.

Många i bokklubben var också positivt överraskade. Boken fick höga betyg. Mellan 3,5 och 4,5 av fem möjliga. Åsa har redan köpt del två och börjat läsa den.

I måndags bjöd jag hem hela klubben på middag till mamma och pappa som var så snälla att låna ut sitt hus och kök till mig. Alla kunde komma, utan fina Pernilla. Vi åt asiatiskt, key lime pie och pratade massor. När jag satt där kändes det som om jag inte varit borta en enda sekund. Som om det faktiskt är möjligt att leva i två världar samtidigt.

On monday night I had the book club in my parents place.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s