Möt Lola

Image

Häromdagen upptäckte jag att en liten fågelhona hade byggt ett bo i trädet precis intill balkongen. Hon sitter där varje dag och ruvar på sina små ägg och försvinner bara hastigt iväg en sväng på morgonen för att hämta lite mat. Jag sitter här inne hela dagarna och skriver och hon sitter där ute i trädet. Det känns som jag fått ett husdjur och det ska bli så spännande och följa hela förloppet när äggen kläcks. Det här är den närmaste bilden jag lyckats ta av henne hittills. Är det någon som vet vad det är för fågel?

Jag har döpt henne till Lola.

Inlagd av Liz Lindvall den 13 March 2013 – 11:17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s