Tre dagar och två nätter på Mallorca

Det har varit en intensiv vår med många förkylningar, vakna nätter och lite tid för något annat än att skriva och barnen. Ibland känner jag mig så slut. Många dagar njuter jag och känner mig så himla lyckligt lottad men när jag fick chans att i jobbet åka till Palma tre dagar för att göra några reportage tackade jag ja direkt.

Det som lockade mest var att få sova ensam på hotell i två nätter och att få skriva i lugn och ro på boken.

Men oj, vad det tog ont i hjärtat på morgonen när jag skulle åka från barnen. Jag har aldrig varit en natt borta från Hjalmar och Juni vaknade när jag skulle gå och var så ledsen.

Men så kom jag fram till denna sköna ö, pratade med barnen på telefon och de var glada och allt kändes mycket bättre.

Att mitt hotell var superfint hjälpte också till! Jag hade turen att få ett rum här via mina uppdragsgivare och jag tror jag aldrig bott så bra. Spana in det här: 😉

Hotel Mama heter stället, vilket kändes passande för en trött mamma.

Hotellet ligger mitt i de historiska delarna av Palma, som är så himla mysiga. Staden påminner om Barcelona men är mindre och tystare och att den sedan ligger på en ö med havet överallt omkring gör en ö-bo som jag väldigt glad.

Jag gjorde intervju jag skulle göra för dagen och gick sedan tillbaka på hotellet, beställde in en kaffe, tittade på folk, läste bok och skrev.

Och så lade jag mig och sola en stund uppe på takterrassen. Ja, ni hör! Värsta mamma-semestern.

Det bästa av allt var att jag på kvällen hade bokat en massage på 40 min. Jag hade sparat ihop pengar för att få unna mig det och tänkte det var perfekt innan läggdags. Tjejen som masserade var så himla gullig och när hon var klar berättade hon för mig att hon gett mig en massage på 1,5 timme. Som en extra bonus. Alldeles gratis. För att jag hade så många knutor och hon tyckte så synd om min rygg. ❤️

Den massagen fick mig att däcka helt och jag kravlade mycket trött och glad och avslappnad till mitt rum och somnade som en stock. Och vet ni, jag sov i 10 timmar! Det har nog inte hänt på över 5 år!

Jag ni ser! Jag vaknade upp som en ny människa!

Sedan for jag ut och joggade längs havet och in i de smala gränderna.

Duschade och åt värsta frukosten.

Resten av tiden gjorde jag fler jobb, åkte på ett litet äventyr till Alcudia på norra sidan av ön, hade en så fin lunch och skrev, skrev, skrev och sov lite till.

Sedan längtade jag så galet mycket hem efter mina fina men allt hade gått bra för dem och jag är så himla glad att jag åkte.

Så länge sedan jag var ensam på det viset och han tänka färdiga tankar och fundera över mitt liv. ❤️

Tack vackra Palma! 💋

One thought on “Tre dagar och två nätter på Mallorca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s