Mot Åland 

Väskorna är packade, barnen sover och jag sitter ute på balkongen och försöker riktigt ta in och känna den spanska sommaren i hela kroppen. Det är över 30 grader varmt, fuktigt och som ljuvligast den här tiden på dygnet när solen gått ner. 

Imorgon åker vi hem till Åland. Längtar så efter att träffa alla, efter ljuset, nypotatis och allt det skira och gröna. Ibland är det jobbigt att leva mellan två världar. Det sliter och drar i mig. Men just precis just nu känner jag mig rik. Rik på olika slags liv. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s