Nu har ni chansen att vinna ett par skor

IMG_4487

Som ni kanske vet så har min fina kompis Emelie flyttat tillbaka till Åland från Skottland och börjat jobba tillsammans med sin coola mamma och syster på Dress like Marie. Förutom att ha turen att nu få se henne oftare så har jag även lyxen att få prova en massa fina klänningar när en ny kollektion kommer in.

Som för några veckor sedan när Emelie ringde mig en sen eftermiddag och bad mig komma till butiken. Det var så kul!

IMG_4508

 

IMG_4516

IMG_4503

De hade även fina sommarskor från Menorca, där jag, Edu och Juni var förra året. Och nu har ni chansen att få ett par av dem. Färg, mönster och storlek väljer ni själva. Det enda ni behöver göra är att mejla mig era bästa tips för höstpepp och så drar jag en vinnare.

Ha en fin helg!

Ps! Min mejl är liz.lindvall@gmail.com

Detta inlägg är ett sammarbete med Dress like Marie 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s