A friday list

Hallå! Vad gör du nu? 

– Edu är med Juni och jag sitter på ett kafé och redigerar bilder, planerar mitt liv de följande veckorna i min kalender och försöker skriva. Jag har fredagskänslor i kroppen, vill ta helg och har lite svårt att koncentrera mig.

Bästa bilderna från veckan:

IMG_0816 IMG_0847 IMG_0846

Juni har upptäckt att vi har instrument hemma som man kan leka med.

Vad är det bästa med fredagar? 

Att hela helgen ligger framför en. Det är lite som första kvällen på semestern. Allt är möjligt och det ger mig härliga frihetskänslor. När jag var liten gjorde mamma och pappa alltid fredagar så mysiga med fin middag som vi alla fick hjälpa till att laga och något gott framför teven. Och så vill jag fortfarande ha mina fredagar. Speciella, mysiga och festliga.

Nämn tre saker du längtar till: 

1. I slutet av nästa vecka åker jag och Juni hem till Åland för att träffa fina personer och för att fira påsk med familjen.

2. På lördag eller söndag tänkte vi gå ut och äta något gott. Edu ska ta med mig och Juni till en mysig restaurang som vi inte varit till tidigare.

3. Till den 11 Juli.

bild-3

 Nämn tre saker du oroar dig för: 

1.  Att jag aldrig ska få sova en hel natt igen och att all sömnbrist ska göra mig sjuk. Men jag tror inte det och jag tror det kommer att ordna sig snart. Det är bara i mörka, trötta stunder som jag blir lite orolig.

2. Att veckorna går så fort. De känns som de fullkomligt flyger fram just nu. Och det betyder ju också att mitt liv går lika fort. Det gör mig lite orolig.

3. Hur jag ska planera min sommar med semestrar och jobb och så. När man är sin egen är det lite klurigt. Det känns viktigt att få till en bra plan.

Vad önskar du dig? 

Att alla mina nära och kära och jag själv är friska och får njuta och leva gott länge. Det är alltid det allra viktigaste.

Vad ska du göra i helgen? 

IMG_0778

Bara ta det lugnt. Som sagt gå ut och äta något gott, kanske åka till IKEA. Vi måste barnsäkra hemmet nu när Juni kryper runt överallt. Vila, se någon film, städa och tvätta och annat sådant praktiskt. Kanske fika med någon kompis. Blunda och vända ansiktet mot solen. Och mysa och pussa så mycket på Juni och Edu som det bara går.

Bilden ovan är från förra helgen när vi var och åt lunch med några kompisar till Edu som till vardags bor i Dublin. Åh, det var så kul att prata med dem om min gamla hemstad. Jag blev så nostalgisk.

Något råd till någon där ute!

Funderar du väldig mycket över något, om du ska göra det eller inte, bara gör det! Det är ofta först då man vet om man vill det eller inte.

One thought on “A friday list

  1. Vilken fin fredagslista! Jag firar in helgen så smått här med att prova ett nytt lunchhak (The dog is hot) och praliner till kaffet. Körv och choklad, det är min fredag det! Ha en trevlig helg, även om solen tycks lysa på oss med sina frånvaro…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s