October five years ago

För fem år sedan bodde jag på Torggatan i Mariehamn och hösten var gul, gul, gul. Jag gick ständigt och jämt omkring i min blåa kappa som jag hittat på Beyond Retro och förälskat mig i. Jag jobbade mycket, men hann både med bokklubb hemma hos mig och mysfrukost i Geta hos Wedde.

Annars hängde jag mest hemma hos Lina i hennes kök på Ålandsvägen. Olle och Melker var pyttesmå. Och i början av oktober tog jag och Carro nattbussen till Oslo för att hälsa på Heidi som flyttat dit. Även Samira hängde med och i slutet av månaden firade vi pappas födelsedag på Nautical och sedan åkte jag till Göteborg och hälsade på min Ulrica.

Det var en väldigt fin höst. Jag hoppas den här blir minst lika bra.

One thought on “October five years ago

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s