Bästa tapas i Barcelona

img_1774

Följ med mig på en guidad tapastur i Barcelona. I egenskap av matälskare, matskribent och Barcelona-kännare, berättar jag om den katalanska matkulturen, de olika rätterna och sederna. Och tar med er till mina favoritrestauranger i Barcelona där ni får smaka på tapas som kommer att få era smaklökar att be om mer. Och mer.

img_1779

Cava och Chorizo. Gudomliga ostar, läckra skaldjur och många nya och förvånansvärt goda smakkombinationer. I Barcelona är utbudet av god mat otroligt stort och det skulle ta flera år att besöka alla restauranger som finns. Som besökare kan det därför vara lite klurigt att veta vart man ska gå och vad man ska välja att pröva på från menyn. Och precis med det kan jag hjälpa till.

morrysomimg_5119img_5110

Gör en vandring i konstvärlden

Jag gör även en konsttur genom Barcelona för de som är intresserade. Överallt i Barcelona finns modernistiska verk att inspireras av och beundra. Sevärdheter som Sagrada Familia och Parc Güell, är fantastiska i sin utformning, men ibland känns köerna för långa och inträdet för dyrt. takt. Du kommer att bli förvånad. Det finns häftiga, konstnärliga detaljer att upptäcka överallt, på samma gång som vi tar en skön promenad genom stan. 

Intresserad? För mer information och prisuppgifter kontakta mig på: liz.lindvall@gmail.com