I dag fyller jag Ă„r! đŸŽˆ

God morgon pĂ„ er! I dag fyller jag Ă„r! Jag vaknade precis just och de andra ligger och sover hĂ€r bredvid mig. Kan inte lĂ„ta bli att tĂ€nka pĂ„ det, att de Ă€r de finaste presenterna jag nĂ„gonsin fĂ„tt! 

IgĂ„r landade vi hĂ€r i Split i Kroatien. Som jag berĂ€ttade om tidigare sĂ„ har Edu tagit ut nĂ„gon slags spansk  pappaledighet utan betalning (som fungerar som en vanlig tjĂ€nstledighet ungefĂ€r) och vi bestĂ€mde oss för att börja vĂ„r gemensamma ledighet med ett litet Ă€ventyr. 

Flygresan hit frĂ„n Barcelona tog bara 1 timme och 45 minuter men jag var flygrĂ€dd som vanligt. Det lustiga var att flygvĂ€rdinnorna sĂ„g det och erbjöd mig flyga med en stund i cockpit. BĂ€sta födelsedagspresenten ju! Jag visste inte att man fick det. 

Allt kĂ€ndes helt annorlunda dĂ€r framme! Mindre skakigt, mer kontroll, kĂ€nslan att man svĂ€var fram och utsikten vad ju helt fantastiskt. Piloterna var dessutom jĂ€ttesnĂ€lla och svarade pĂ„ alla mina frĂ„gor om turbulens och kastvindar och Ă„skvĂ€der och start och landning och sĂ„. 

Vi har hyrt en lgh/rum med ett litet kök i utkanten av Split av en kroatisk kille via air bnb. Inget lyx men rent och ombonat och med en stor sĂ€ng. NĂ€r han visade oss runt kom det Ă€ven fram att hans förĂ€ldrar har en vingĂ„rd utan för stan och vi ska fĂ„ prova deras olivolja och vin . Jag blev sĂ„ glad! 😊

I dag Ă€r det ju Ă€ven min kĂ€ra tvillingsyster Åsas födelsedag. Saknar henne sĂ„ galet mycket men Ă€r glad att vi Ă€ven Ă€r pĂ„ vĂ€g dit snart och att vi dĂ„ fĂ„r fira tillsammans.

Nu hoppas jag snart att de andra ska vakna. Planen Ă€r att duscha och sĂ€tta pĂ„ min rödaste klĂ€nning, hitta ett mysigt frukoststĂ€lle, börja utforska stan och liksom bara njuta hela dan av min födelsedag. 

Kram pĂ„ er alla! ❀

One thought on “I dag fyller jag Ă„r! đŸŽˆ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s